top of page

Vervolgcursus fotografie Nuenen open voor inschrijvingen

De Vervolgcursus fotografie in Nuenen (najaar) is open voor inschrijvingen. Als je je aanmeldt krijg je daarna een factuur met het verzoek een aanbetaling te doen. De rest betaal je in de zomer.


De cursus bestaat uit 12 lessen. Dat zijn workshops en bespreeklessen. De inhoud van de workshops wordt gezamenlijk bepaald. Uit het aanbod aan workshops kiezen de deelnemers (meeste stemmen gelden) welke workshops we gaan doen.


We starten 21 september en de grootte van de groep is maximaal 12 mensen. Op dit moment zijn er al een aantal geïnteresseerden, dus wacht niet te lang. Mogelijk start er een tweede groep net als dit seizoen.


Standaard vinden de lessen plaats op zaterdagochtend tussen 10 en 12 uur, maar dat kan eventueel veranderen als een workshop op een ander moment plaats moet vinden (denk bv aan avondfotografie). De bespreeklessen zijn wel altijd op een zaterdagochtend.

Locatie in seizoen 2024-2025: Wijkcentrum Scarabee, Mantelmeeuwlaan in Nuenen (ivm verbouwing Klooster).


Lessen zijn er om de twee a drie weken ook afhankelijk van schoolvakanties. Tijdens de schoolvakanties is er geen les.


Naast de workshops werk je aan een eigen opdracht: dat kan bijvoorbeeld zijn: beter belichten, betere composities, betere momentkeuze etc.


Cursiste tijdens de recente workshop sport in Eindhoven
workshop sport eindhoven

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


Nieuws

bottom of page