top of page

Fotografie workshop in Luik de moeite waard.

Bijgewerkt op: 25 apr.

Werken met licht, vorm, compositie en portretten van mensen in de fotografieworkshop in Luik kwam het allemaal voorbij. Bewegend beeld, een "face in the crowd" en die ene mooie lichtinval in het station. Op het treinstation in Luik was veel mogelijk. Daarnaast tussen de bedrijven door gezellig met elkaar bijpraten en koffiedrinken.


Afgelopen weekeinde (20 en 21 april) waren de cursisten van de vervolgcursus in Nuenen in Luik. Naast het station bezochten we ook de beroemde Trappen van Bueren", die we uiteraard ook beklommen.

Een fotografieworkshop in Luik is de moeite waard.
De groep van 20 april op de Trappen van Bueren tijdens de workshop Luik.

In de kleine straatjes van Luik is het mogelijk om het omgaan met licht te oefenen alsmede

wat geënsceneerde fotografie toe te passen.De fotografie workshop in Luik is voor iedere fotograaf interessant, naast het station zijn ook de kleine straatjes de moeite waard.
De oude straatjes van Luik bieden mooie uitdagingen.Ook meedoen met een fotografie workshop in Luik?


Op zondag 23 juni aanstaande is er weer een Luik workshop. Dit keer voor iedereen die mee wil doen. Waar je ook vandaan komt. We verzamelen in Luik en vooraf krijg je een briefing wat er verwacht wordt. Belangrijk is dat je de basis van de fotografie al kent. Belichting, diafragma, een stukje compositie... dat soort dingen.


Meer informatie?


Op deze pagina vind je alle informatie over de fotografie workshop in Luik.

Comments


Commenting has been turned off.

Nieuws

bottom of page