top of page

De vervolgcursus fotografie in Rijswijk, kies het aantal lessen dat jou bevalt...

Flexibel in hoeveel lessen je meedoet en vanaf wanneer jij wil. Bij de vervolgcursus in Rijswijk (start 18-2) kan dit. Lees waarom dit voor jou interessant kan zijn.


Allereerst de kosten: jij bepaalt hoeveel de cursus kost. Doe je de volledige cursus of slechts een deel. Het scheelt altijd. Uiteraard is de volledige cursus verhoudingsgewijs goedkoper per les.


Ten tweede: de inhoud. Kies de workshops die jou aanspreken.


Want het principe van de vervolgcursus: we pakken telkens een ander aspect van de fotografie en gaan dit oefenen. We kiezen daarvoor een workshop die dit onderdeel oefent. Bijvoorbeeld een workshop motorcross; dat gaat over omgaan met autofocus, reactiesnelheid, soms een beetje compositie en uiteraard snelle sluitertijden.

Je kunt iedere workshop zien als een training, waardoor je weer een stukje beter wordt in de fotografie en nieuwe facetten oefent. Voor iedere workshop krijg je een briefing.


Workshop motorcross

 

Wel aaneengesloten lessen...


Wanneer je je inschrijft voor de vervolgcursus fotografie in Rijswijk doe je mee voor minimaal 6 lessen. En dat moeten aaneengesloten lessen zijn. Want er is telkens een workshop en een bespreekles, die horen bij elkaar. 

Een paar redenen om mee te doen:


  • flexibel: kies wat je leuk vindt

  • betaalbaar: vanaf 140 euro

  • ervaren docent

  • gevarieerde workshops

  • goede inhoudelijke besprekingen

  • leuke groep (nog 4 plekken vrij)


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Nieuws

bottom of page