top of page

Fotografieworkshops in Istanboel supergaaf!

workshops mei 2024


Vele gezichten

In de afgelopen jaren was ik vaak in Istanboel. Een stad met vele gezichten. Moderne hippe wijken en bijzondere architectuur versus de smalle straatjes in de oude binnenstad. En over mensen gesproken; met meer dan 15 miljoen inwoners is Istanboel een smeltkroes van allerlei mensen en culturen.
met de fotografieworkshops in Istanboel kom je op bijzondere plekken
Istanboel is een smeltkroes van culturen


Variatie

En juist dat laatste maakt het zo'n interessante stad. Geen straathoek is hetzelfde en zelfs al ga je iedere dag naar dezelfde locatie, je treft altijd weer nieuwe situaties aan en nieuwe mensen.


geen dag is hetzelfde in Istanboel

Vriendelijk

De mensen in Istanboel zijn in grote lijnen vriendelijk en behulpzaam. Wel spreken ze niet allemaal Engels, de jongere generatie daargelaten uiteraard.

Met google translate kom je echter een heel eind. En praat een paar woorden Turks en je ziet de glimlach. De meeste mensen vinden het niet erg op de foto te gaan, maar als ze aangeven dit vervelend te vinden; verontschuldig je met een glimlach en loop door. Zoals gezegd er wonen 15 miljoen+ mensen. Uiteraard kun je het altijd vragen als je twijfelt.

's avonds ook de moeite waard

Als de avond valt is Istanboel ook de moeite waard. Van de smalle, schaars verlichte straatjes tot de bruggen en de pleinen.

Istanboel in de avond.


Lijkt het jou ook iets? In mei geven we weer workshops in Istanboel in samenwerking met locale mensen. Klik hieronder:Recente blogposts

Alles weergeven

Комментарии


Nieuws

bottom of page